Emina Jahović obavila umru: Sve što posjedujemo je Božiji dar

Piše: Azra

INSTAGRAM: @yaemina

Pjevačica Emina Jahović uvijek rado govori da je porijeklom iz Novog Pazara i da je islamske vjeroispovijesti, ali nije nikada javno pokazivala kako praktikuje vjerske običaje, no sada je otkrila da se nalazi u Medini.

Emina je, naime, objavila fotografiju na kojoj se vidi da nosi hidžab, odnosno dio odjeće kojim joj je pokrivena glava, ali ne i lice.  Pjevačica je očigledno odlučila da ispoštuje ovaj običaj, a za to je imala i razlog.

S obzirom na to da je posjetila i Mekku i Medinu obavila je hodočašće u potpunosti odnosno umru.

– Kada odvojimo trenutak da cijenimo sve što imamo, to nam pomaže da to bolje razumijemo. Što više razmišljamo o svojim blagoslovima, više smo potaknuti da ih cijenimo. Dobro je za nas da primamo i zahvaljujemo. Kao svaki dobar roditelj, Bog želi da cijenimo ono što nam je dao. Podsjećati se da sve što posjedujemo je Božji dar, ide u našu korist – napisala je Emina na jednoj od fotografija.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti