Messijeva majka ne priča sa porodicom njegove supruge: Evo zašto su na ratnoj nozi

Piše: Azra

Iako nogometaš Lionel Messi i njegova supruga Antonella Roccuzzo, s kojom ima troje djece, važe za sretan par, njihove se porodice navodno mrze. Celia Maria Cuccittini , majka nogometne zvijezde od početka se protivila vezi.

Dokaze o rivalstvu dviju najvažnijih žena u životu slavnog nogometaša mediji su dobili kada je Celia Maria na dan vjenčanja pokušala zasjeniti svoju snahu, na vjenčanje je došla u bijeloj haljini koja izgledala jako poput mladenkine haljine.

Nosila je dugu bijelu haljinu s izvezenim kamenčićima i čipkastim rubom koji je dodirivao pod, baš kao i vjenčanica njene nove snahe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

U Argentini se smatra nepoštovanjem da bilo koji gost ili član porodice osim mladenke nosi bijelu haljinu na vjenčanju. Vjenčali su se u svom rodnom gradu Rosariju u argentinskoj pokrajini Santa Fe, a taj je događaj potaknuo glasine o dugogodišnjoj zamjeranosti između Messijeve majke i Antonelline strane obitelji, prenose strani mediji.

Argentinski mediji objavili su da je par rezervirao cijeli prvi sprat hotelskog kompleksa City Center Rosario, gdje je bila smještena Messijeva porodica, dok je Antonellina porodica zauzela drugi sprat, budući da dvije porodice ne razgovaraju.

Porodica Messi odbacila je glasine o svađi dviju porodica.

Pročitajte još