Glumica je kćerku izgubila prije 28 godina, tuga iz njenog doma nikad nije otišla: Pokazala jedine fotografije

Piše: Azra

Glumica Eva Ras izgubila je svoju kćerku prije 28 godina, no ni danas vrijeme koje je prošlo nije izlječilo bolne rane koje su ostale na srcu.

Glumica vrlo često i rado priča o pokojnoj nasljednici, a uvijek voli da istakne da je bila nadarena za pisanje, slikarstvo i novinarstvo. Eva je svojevremeno objavila fotografije koje je napravila u fotoshopu, a koji oslikavaju njenu pokojnu kćerku, pored toga napisala je potresni status, kojim je pokazala koliko pati za mezimicom.

– Majke svakodnevno blagosiljaju svoju djecu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, bit ću u tvojoj blizini sve vrijeme dok budem živa. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja leijpa, zamišljam da si sada sretna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu – istakla je tada Eva Ras.

Glumica Eva Ras prije nego što je izgubila kćerku Krunu, susrela se sa velikim gubitkom muža, koji je preminuo 11 godina prije njene mezimice. Čovjek koji je bio njena najveća ljubav, glumica će pamtiti zauvijek, a njemu se zaklela na vječnu ljubav toliko jako, da poslije njega se više nije udavala. Ipak, skoro četiri decenije od kada ga je izgubila glumica nije prestala da voli Radomira Stevića Rasa i da čuva uspomenu na njega i kćerku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti