Elif na otkrivanju spola bebe: Neko je trudan

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram

Isabella Damla Guvenilir regionalnoj javnosti pod svojim imenom skoro da nije poznata, međutim kad se spomene serija „Elif“, svi znaju o kome je riječ. Rođena je 2009. godine u New Yorku. Njen otac je Amerikanac, političar i biznismen iz New Yorka, a majka iz Turske.

U velikoj konkurenciji je dobila ulogu Elif. Isabella će uvijek u sjećanju nositi iskustvo sa snimanja ove serije, naročito zbog činjenice da je praktično odrasla na setu, uz mnogo iskusnije kolege i kolegice.

Isabella je veoma aktivna na društvenim mrežama, a sada je popularna trinaestogodišnjakinja  podijelila jednu lijepu vijest. Otkrila je da je njena sestra skojom je prije nekoliko godina boravila i Sarajevu očekuje bebu.

Na fotografijama su zajedno pozirale i otkrila je da će uskoro postati tetka jednog dječaka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti