Moza bint Nasser na zatvaranju Svjetskog prvenstva ponovo dokazala da je kraljica stila

Piše: Azra

Otkako je počelo Svjetsko nogometno prvenstvo, oči cijeloga svijeta uprte su u Katar, arapsku državu koja fascinira zatvorenošću, strogim društveno-političkim pravilima i luksuzom kakav se rijetko viđa.

Na otvorenju Mundijala pažnju je privukla Sheikha Moza bint Nasser, supruga bivšeg i majka sadašnjeg katarskog emira, koju svjetski mediji već desetljećima nazivaju kraljicom stila.

Moza je pozirala u oduševljavajućoj odjevnoj kombinaciji koja je mnoge ostavila bez riječi. Privlačila je poglede, a njena elegancija je sigurno nešto na čemu joj mnogi zavide. Pažljivo odabrani detalji upotpunili su njenu kombinaciju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Moza bint Nasser (@mozabintnasser)

Podsjetimo, prvo mjesto na Svjetskom prvenstvu osvojila je Argentina, pobjedom nad Francuskom, dok je treće mjesto pripalo Hrvatskoj.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti