Nakon transrodnog modela zavela ga je prekrasna majka dvoje djece: Ova ljepotica je nova Mbappeova djevojka

Piše: Azra

Nakon što je Kylian Mbappe francuski reprezentativac, koji danas slavi 24. rođendan, osvojio titulu najboljeg strijelca ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, svijet se zainteresirao ne samo za njegove nogometne vještine već i za više no zanimljiv ljubavni život.

Kao što znamo, Kylian je sve donedavno ljubio transrodnog modela i manekenku Ines Rau, a koja je od Francuza starija 8 godina, odnosno ima 32 godine.

Ta je veza privlačila dosta pozornosti, prvenstveno zbog razlike u godinama para i činjenice da je ljepotica imala samo 16 godina kada je odlučila promijeniti spol te je tako u teen dobi iz dječaka postala djevojka. Prema njenom priznanju, osjećala se zarobljenom u tijelu muškarca te je jedva dočekala pretvoriti se u pravu ženu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)


Ines je jedna od najpoznatijih transrodnih manekenki svijeta, a 2017. je godine postala i prva transrodna osoba koja je pozirala za naslovnicu Playboya. Iako se na naslovnici pojavila samo u francuskom izdanju tog slavnog časopisa za muškarce, cijela priča donijela joj je svjetsku slavu i odvela ju na modne piste širom svijeta, a primijetio ju je i mladi nogometaš koji je s njom bio u vezi nekoliko godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Sada je pak prekinuo vezu s Ines te ju je zamijenio još jednom starijom ženom, 28-godišnjom manekenkom Rose Bertram, Belgijkom prekrasnog tijela i lica koju na Instagramu prati preko 77 miliona pratitelja. Navodno je Kyliana upoznala u Parizu gdje je boravila zbog manekenske karijere, a zanimljivo je i da je prije mlađahne zvijezde francuskog nogometa ljubila još jednog nogometaša, igrača PSG-a, 34-godišnjeg Gregoryja van der Wiela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)


Njega je upoznala kada je imala samo 17 godina, upravo u vrijeme kada je igrao za pariški klub, a zajedno su dobili dvoje djece. Prvu kćerkicu Naleyu Rose dobili su 2018. godine, a drugu 2021. godine. Iako je izgledalo kao da im je ljubavna sreća na vrhuncu, Rose je u srpnju ove godine za javnost izjavila da je ‘trenutno slobodna i spremna na upoznavanje’. Tada je postalo jasno da je dugogodišnja veza s nizozemskim nogometašem propala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

– Dugo smo odlučivali o tome. Trenutno je prošlo tri mjeseca od prekida, rekla je tada pa dodala da su nogometaševi mentalni problemi utjecali na vezu.

– Mnogo se ljudi bori s time. Ne govori se dovoljno o tome i, kao i u mom slučaju, ako ne znaš dovoljno o tome, veoma je teško razumjeti osobu koja kroz to prolazi. Nije uvijek bilo lako nositi se s time. Slama mi se srce kada vidim kako se osjeća i što ja ne mogu pomoći, rekla je manekenka.

Ipak, dodala je tada da pokušava ostati pozitivna nakon prekida.

– Lijepo je provoditi vrijeme sama. Bila sam jako mlada kad sam ga upoznala. Živiš svoj život s nekime. Donosiš odluke bazirane na toj osobi. Sada sam majka dvoje djece na vrhuncu svoje karijere i dobro je za mene što mogu donositi svoje izbore bez da je itko uključen.

Osim slučajnosti da se zaljubila u dvojicu igrača francuskog kluba koji su se u njemu samo ‘mimoišli’ dok je Mbappe doazio, a ovaj odlazio, ono što je još zanimljivo je i to da Kylian jako nalikuje Roseinom bivšem partneru. Sada mnogi pak tako zlobno tvrde da je u njemu pronašla bogatiju i mlađu verziju svog bivšeg.

Izvor: story.hr
(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti