Mamino najmlađe: Sin Ilde Humić proslavio prvi rođendan

Piše: Azra

Ilda Humić je supruga, majka, menadžerica modnog brenda, a u slobodno vrijeme influenserica i samoprozvana zabavljačica. Ilda s preko 260.000 pratitelja na Instagramu dijeli svoju realnu porodičnu svakodnevicu i na izuzetno humorističan način uljepšava dane svakoga ko prati, ali i svrati na njen profil.

Danas njen najmlađi sin Isak proslavlja svoj prvi rođendan. Ilda je na svom Instagram profilu podijelila fotografije sa proslave, a u komentarima su se redale čestitke i najljepše želje za malog Isaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Humic (@ilda_humic)

-Mamino najmlađe, kada sam te prenijela heftu kontala sam, babi svoj, lagano, ne žuri nigdje, sad kad sam vidjela kako si brzo prohodao i bacio se u nestašluke, sve sam sigurnija da si isti ja, znači najbolji! Žena koja toliko može da priča, u ovakvim trenucima obično nema šta pametno za reći. Nadam se da će biti dovoljno da te mama voli najviše na svijetu pored ono troje i da ti želim bar jos 100 pa onda da se krenes žaliti da te kosti nešto boluckaju. Voli te mama, napisala je Ilda u opisu fotografije.

Podsjetimo, simpatična influencerica prošle godine objavila video u kojem je snimila svoj porođaj i emotivne trenutke podijelila je sa svojim pratiteljima.

U 39. sedmici trudnoće Ilda je počela pripreme za porođaj, a u videu su se pojavljivali njen suprug, sin Lukman i kćerka Iman. Snimala je i preglede prije porođaja, pakovanje za bolnicu, a njen suprug Edin pomogao joj je i da zabilježi trenutke porođaja.

(S.B.)

Pročitajte još