Sve više joj izgleda kao otac a ne suprug: Ona ga gleda zaljubljenije nego ikad

Piše: Azra

Njih dvoje su par koji je u javnosti podigao pravu buru komentara. Kada su se upoznali, ona je imala samo 19 godina, on 50, a iza sebe brak s Monicom Bellucci i dvije zajedničke kćeri.

Riječ je o 56-godišnjem glumcu Vincentu Casselu koji je od 2018. u braku s 25-godišnjom manekenkom Tinom Kunakey. Godinu nakon vjenčanja, zajedno su dobili kćerkicu Amazonie.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli tina kunakey (@tinakunakey)

Par s 31 godinom razlike ne osvrće se na zlobne izjave, a na paparazzo fotografijama, najčešće s pješčanih plaža Rija de Janeira u kojem žive, i dalje izgledaju sretno, zaljubljeno i kao veoma skladan par.

Posljednje su ih fotografi uslikali na Jacquemus modnoj reviji za koju je glumac odabrao ležernu modnu kombinaciju, dok je njegova odabranica zablistala u ružičastom izdanju topa i dugačke suknje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🎥📖✨Реклама в Direct 📥 (@fatyafox)

Savršena figura i lice s minimalno šminke egzotične manekenke ponovno su oduševili javnost, ali sve su češći komentari da joj suprug trenutno izgleda kao otac kao i da se godine sada itekako vide.

Iako glumca javnost nikada nije percipirala i nazivala ‘lijepim čovjekom’, 56-godišnji Vincent oduvijek je bio u vezi s izuzetno lijepim i atraktivnim ženama.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još