Iako je porodicu zadesila velika tragedija, kćerka Brucea Willisa ima razlog za veliko slavlje

Piše: Azra

Bruce Willis ranije ove godine povukao se iz glume nakon što mu je dijagnosticirana afazija, bolest koja napada njegove kognitivne sposobnosti. Mnogi mediji navode kako je stanje glumca sve gore, te kako njegova porodica strahuje da mu je ovo posljednji Božić.

Glumac je navodno izmijenio oporuku nekoliko dana nakon što je saznao da ima afaziju, pišu strani mediji. Njegovo bogatstvo, koje se procjenjuje na 250 miliona dolara, pripast će njegovoj porodici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

Njegova bivša supruga, glumica Demi Moore nedavno je objavila na Instagram profilu fotografiju na kojoj je pozirala cijela porodica. Provode većinu vremena sa glumcem, a njegova bivša i sadašnja supruga Emma su u odličnim odnosima, te mu pružaju veliku podršku.

Iako ih je zadesila velika tragedija, kćerka poznatog glumca ima razlog za veliko slavlje.

34-godišnja kćerka Brucea Willisa i Demi Moore, Rumer Willis, postaje majka. Naime, objavila je sretnu vijest na svom Instagramu te otkrila da očekuje svoje prvo dijete, sa muzičarom Derekom Richardom Thomasom, dugogodišnjim partnerom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Ovo će biti prvo unuče Demi Moore i Brucea Willisa, koji su u svom braku dobili kćeri Rumer, Tallulah i Scout.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti