Nova Piqueova djevojka postigla je nešto što Shakira nije mogla za 12 godina

Piše: Azra

Španski fudbaler Gerard Pique (35), koji je proveo 12 godina s kolumbijskom pjevačicom Shakirom (45), s kojom ima sinove Sašu i Milana, odavno više ne krije svoju sreću s novom djevojkom.

Mlada studentica i hostesa Clara Chiia Marti (23) osvojila je srce sportiste dok je još bio u vanbračnoj zajednici sa Shakirom, a mediji su spekulisali čak i da je vatrena Kolumbijka zatekla svog životnog saputnika u preljubi.

Par nikada nije otvoreno pričao o tome ima li u tome istine, ali je poznato da Shakira jeste prevarena, a sada smo saznali i kada tačno – i to u okolnostima koje teško da su prijatne za pjevačicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Its A Wag Wag World (@its.a.wag.wag.world)

Naime, kako javljaju španski mediji, Pique je sa svojom djevojkom organizovao božićnu večeru za radnike njegove kompanije “Kosmos”, a ona je uživala u druženju sa zaposlenima i neočekivanom proslavom godišnjice.

– Sinoć su Gerard Pique i Clara Chia dvostruko slavili. Pique je imao božićnu večeru s radnicima “Kosmosa”, a s Clarom je proslavio godinu dana zabavljanja. Odlično su se proveli – rekao je paparaci Hordi Marti, koji je i fotografisao par.

– Njih dvoje su ušli zagrljeni i stigli do mjesta gdje su ih čekali prijatelji i zaposleni na žurki povodom Nove godine – dodao je.

Prema pisanju španskih medija, ne samo što sada znamo da je Pique varao Shakiru makar pola godine prije nego što su se zvanično rastali nego se Clara odlično snalazi s njegovim prijateljima. Navodno ona ima sjajnu komunikaciju sa svima u njegovom životu, što Shakiri nije polazilo za rukom, pa je odbijala da učestvuje u ovakvim proslavama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Posebno je loš odnos imala sa ženama ostalih fudbalera, na prvom mjestu sa Antonellom Roccuzo, suprugom Lionela Messija, koja ju je iza leđa zvala Šefica.

Izvor: glossy.espreso.rs

(S.B.)

 

Pročitajte još