Nina Badrić se prisjetila snimanja za “Lud, zbunjen, normalan”: Za mog tatu ovo je vrhunac moje karijere

Piše: Azra

Nina Badrić poznata je kao jedan od najboljih ženskih vokala u regiji, ali i kao jedna od najljepših pjevačica. Nina Badrić podijelila je na svom Instagram profilu dio scene sa snimanja serija ”Lud, zbunjen, normalan” sa legendarnim glumcem Mustafom Nadarevićem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

-Jedne proste sarajevske zime imala sam čast stati u isti kadar sa veličanstvenim Mustafom Nadarevićem. Kroz svoj posao upoznala sam iznimne i posebne ljude a jedan od njih je svakako Mustafa. I posebno sam ga voljela jer ga je obožavao moj tata. Koliko god pjesama sam snimila niti jedna za njega nije bila ravna gostovanju u “Lud zbunjen normalan.” To je za njega bio vrhunac moga uspjeha. Dobro..to i upoznavanje Bebe Lončar za njega najljepše žene na ovim prostorima, napisala je Nina u opisu videa.

-‘Jedan jedini Mustafa Nadarević! Hvala Nina sto nas posjeti malo’, ‘Legenda nad legendama’, samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Podsjetimo, nakon duge i teške bolesti 22.11.2020. u 77. godini preminuo je glumac Mustafa Nadarević.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti