Novak Đoković snimljen s turskom ljepoticom na večeri, fotografija izazvala pravu buru

Piše: S.P.

Svjetski reket broj jedan Novak Đoković sa suprugom Jelenom u ljubavi uživa još od srednjoškolskih dana, a da njihovu bajku ništa ne može uzdrmati i do temelja poremetiti činilo sve sve do sada kada je u javnost isplivala fotografija Novaka Đokovića sa zanosnom brinetom koja je na društvenim mrežama izazvala pravu buru.

Kao veliki sportista i navijač nije želio da propusti svjetsko prvenstvo u fudbalu te je pohitao u Katar kako bi prisustvovao finalnom meču između Argentine i Francuske i to ne bi bilo baš nikakvo čudo da nije uslikan u veoma atraktivnom društvu, a to nije supruga i majka njegove djece.

Naime, nakon veoma interesantog finala, proslavljeni teniser našao je još bolju zanimaciju, pa se uputio na večeru u prestižni restoran gdje mu je društvo pravila Zeynep Utku, što je ljepotica i podijelila na svom Instagramu stavljajući doznanja svima da su veoma bliski.

– Divna večera s Novakom Đokovićem – napisala je ona uz fotku, te nezaobilazne emotikone i srce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeynep Utku (@zeyneputku)

Fotografija Novaka Đokovića i Zeynep izazvala je pravi uragan na društvenim mrežama i mnoštvo komentara, a dok su se svi pitali ko je prelijepa dama, neminovno je uslijedilo i pitanje prirode njihovog odnosa,a mnogi su prokomentarisali i da Jeleni neće biti pravo.

Žena koja je veče provela u društvu Jeleninog supruga u stvari je suosnivač Globarta, organizacije za savremenu umjetnost i filantropiju fokusirana na korporativne kolekcije i javnu umjetnost, te se pretpostavlja da je Nole s njom razmjenjivao neke nove vizije i ideje te da je Jelena upućena u razloge ovog susreta.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti