Konačno otkriven pravi razlog razvoda Severine i Igora: U sve je umiješana porodica

Piše: S.P.

Prošlo je već sedam godina, otkad su Igor i Severina pred više od 600 zvanica izgovorili sudbonosno “da”. Iako su prošle godine i zvanično okončali svoj brak, fotografije sa njihovog vjenčanja najavljivale su bajku, onu koja se obično završava sa: “I živjeli su sretno do kraja života…”.

Ipak, nije sve kao što izgleda, a dokaz tome su i fotografije koje su nastale tog 22. novembra 2015. godine. Pored bajkovite dekoracije, savršeno stilizovanih gostiju i prelijepih mladenaca, posebnu pažnju privukle su fotografije prvog plesa bračnog para Kojić, kojima su se u nekom trenutku pridružili Igorov otac Dragan Kojić Keba i Severinina majka Ana.

Vjenčanje Severine i Igora Kojića najavljivalo je upravo tim plesom, tokom koga je mlađi Kojić plesao sa svojom punicom, a stariji s ljubavlju gledao snahu Severinu, najavljivao je početak idiličnih odnosa porodica Vučković i Kojić, a šta se zaista desilo.

Šest godina kasnije, Igor i Severina i zvanično su potpisali razvod. Mada se u medijima može pročitati da je Ana Vučković navijala da njihov brak pobijedi poteškoće i njena kćerka ostane uz Igora, ona se ovim povodom nije oglašavala.

Međutim, Severinini odnosi sa porodicom Kojić, čini se, nisu ostali u okviru suzdržanosti. Iako su Dragan i Olja Kojić odlučili da javno ne komentarišu odnos svog sina i njegove, sada već bivše supruge, Severina je jednom prilikom na društvenoj mreži “Instagram” iznijela svoje mišljenje o bivšem svekru i svekrvi:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti