Monica Belluci pozirala bez grudnjaka i još jednom pokazala svu raskoš svoje ljepote

Piše: S.P.

Monica Belucci krasi januarsku naslovnicu popularnog njemačkog magazina “Madame”, a fotografije nastale ovim povodom su zaista magične i još jednom su potvrdile da ovu damu zaista krasi neprolazna ljepota.

Italijanska diva pozirala je u crnim pantalonama dubokog struka i potpuno prozirnoj bluzi od svjetlucave tkanine prožete zlatnim nitima, a bez grudnjaka!

Šljokice su sakrile Monikine bradavice, ali su se njene bujne, prirodne grudi ipak jasno ocrtale – fotografija je zaista veoma izazovna, ali opet ostavlja utisak otmjenosti i mjere.

Slavna Italijanka imala je i savršenu šminku za ovo fotografisanje: elegantnu, zavodljivu, vamp – tamniji ruž u boji mesa i bronzane nijanse na kapcima.

Iako se mnogo spekulisalo o tome kako je Beluči jedna od rijetkih žena koja je odoljela čarima estetske hirurgije, ove godine na festivalu u Veneciji jasno se vidjelo da je ipak “podmladila” lice malom količinom botoksa ili hijalurona. S druge strane, ona zaista nikada nije mijenjala svoj lik – smanjivala nos, povećavala usne ili jagodice, te kada se uporede njene sadašnje fotografije sa onima sa početka karijere, jasno se vidi da je starila vrlo dostojanstveno i prirodno.

Pročitajte još