J. Lo i Ben organizovali božićnu zabavu za pamćenje: Zajedno pjevali i ljubili se pred svima

Piše: Azra

Novopečeni bračni par Jennifer Lopez i Ben Affleck prve zajedničke blagdane odlučili su obilježiti u velikom stilu – glamuroznom božićnom zabavom prepunom slavnih zvanica koju su organizirali u svom domu u Hollywoodu.

Strani mediji izvještavaju da su među gostima bile i Kim Kardashian, Doja Cat, Billie Eilish, Vanessa Hudgens, Jane Fonda i mnogi drugi, a društvenim mrežama kruži niz videa na kojima su glavne zvijezde Jen i Ben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ben Affleck vibes (@ben_affleckvibes)

Poznati par pred okupljenima je u duetu izveo pjesmu Johna Legenda “By Christmas Eve” uz pratnju pijanista, a Lopez je zabavljala svoje goste pjevajući blagdanske hitove poput “It’s The Most Wonderful Time of the Year” i “Jingle Bells”. U jednom trenutku razmijenili su i strastveni poljubac te oduševili prisutne.

Jen je za ovu priliku odabrala zeleno-zlatnu haljinu koju je upotpunila ekstravagantnom dijamantnom ogrlicom, a Affleck se odlučio za jednostavni crni blejzer i majicu.

“Ben i Jen su se jako zabavljali pripremajući se za Božić. To je Jenin omiljeni praznik, pa uvijek daje sve od sebe, ali ovo je stvarno uzbudljivo vrijeme za njih kao par budući da je ovo njihov prvi Božić kao muž i žena. Odlučili su okitili i ogromno drvce uz pomoć svoje djece. Njihov dom izgleda prekrasno s ukrasima i svim tim svjetlima”, rekao je insajder blizak paru.

Dodao je kako J.Lo želi da ova godina bude još posebnija nego inače i nada se da će s Benom stvoriti nove porodične tradicije.

“Blagdane planiraju provesti zajedno, s djecom i Jeninom porodicom. Jen, njena mama i njena sestra izvrsne su kuharice pa se vesele što mogu biti zajedno i dijeliti izvrsnu hranu, rekao je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti