Talenat naslijedila od oca: Isplivala stara fotografija Bajage s kćerkom

Piše: E.M.

Foto: Instagram @bajagaiinstruktori @showbizz_fotke

Tokom višedecenijske uspješne karijere, Bajaga nikada javno nije eksponirao svoju porodicu. Vijest da se razveo i to vješto skrivao, odjeknula je nedavno u javnosti koja se dodatno zainteresirala za njegov privatni život. Iz braka sa, sada već bivšom, suprugom Emilijom ima dvoje djeca, sina i kćerku.  Iako se Bajaga s njima rijetko pojavljivao na gradskim dešavanjima i bilo kojim drugim javnim skupovima,  isticao je kako su oni njegova najveća podrška i oslonac.

– Marko i Anđela su najveći kritičari mog rada, ali uvijek su pozitivni. Oboje vole da slušaju moju muziku, mada primjećujem da su krajnje subjektivni kad procjenjuju moje pjesme. Njihovo mišljenje uvažavam, ali mislim da im se uglavnom dopada ono što radim. Tako kažu – istakao je Bajaga u jednom od rijetkih intervjua u kojem je govorio o porodici.

Jedna od rijetkih fotografija na kojoj možemo vidjeti kako je nekada izgledala kćerka Momčila Bajagića Bajage osvanula je na jednom profilu na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Anđela je već sada odrasla djevojka. Rođena je 1988., osam godina nakon što je na svijet došao Marko, a muzičar je jednom priznao kako  pokazuje interesovanje za muziku i svira klavir i gitaru, ali se opredijelila za dizajn.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti