Potresna ispovijest Georgine o gubitku sina: To je nešto što će me pratiti cijeli život

Piše: E.M.

Instagram @georginagio

Georgina Rodrigez pozirala je za špansko izdanje magazina “Elle” i tom prilikom progovorila o svim dešavanjima s kojim se suočila njena porodica u protekloj godini. Osvrnula se i na najteži trenutak kada je izgubila tek rođenog sina.

U oktobru 2021., Ronaldo i Georgina su otkrili da čekaju blizance. No, njihov je sin preminuo pri porođaju 18. aprila, dok je njihova ćerka Bella Esmeralda, koja sada ima osam mjeseci, preživjela.

-Ova je godina bila najkomplikovanija u mom životu, najsretniji trenutak postao je i najtužniji. To je nešto što će me pratiti cijeli život i što nećemo moći da zaboravimo, rekla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Govorila je i o vezi s Ronaldom i istakla kako je svjesna da joj je romansa s njim omogućila da ispuni svoje snove. Objasnila je kako je uvijek imala istu strast i za svaki posao koji je radila, bilo da je čistačica, prodavačica ili model.

-Ja sam djevojka najboljeg fudbalera na svijetu, ali nema potrebe da ljudi, a mnogi od njih su žene, to koriste na pogrdan način, kazala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Uprkos slavi i svemu što ima, podsjetila je da nikada neće zaboraviti odakle dolazi i da joj trenutno nema ništa važnije od njene porodice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti