Amra i Sofija izgledaju više kao drugarice nego mama i kćerka

Piše: E.M.

Foto: Instagram @amradzeko

Amra Džeko, bivša manekenka i supruga najboljeg bh. nogometaša Edina Džeke, poznata je i kao brižna i predana majka. Iz braka s Edinom ima troje djece, Unu, Danija i Daliju, a treća djevojčica je na putu.

Amra ima i kćerku Sofiju iz prošlog braka koja je nedavno napunila 19 godina i izrasla je u pravu ljepoticu što možemo vidjeti i na njenom Instagram profilu, ali i kod Amre koja često dijele kćerkine fotografije.

Lijepa Sofija stigla je kod svoje porodice povodom nadolazećih praznika, obzirom da studira u Los Angelesu. Na ulicama Milana pozirala je s mamom Amrom, a lijepi prizori mame i kćerke malo koga su ostavili ravnodušnim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

Amri peta trudnoća i više nego prija, pa bi se moglo reći da na fotografijama vidimo dvije drugarice, a ne mamu i kćerku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti