Jelena Karleuša kaže da nema tajni, zašto o ocu i braći rijetko priča

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @karleusastar

Jelena Kareluša u javnosti često priča o pokojnoj majci Divni i koliko joj je njena podrška značila u životu, ali rijetko spominje svog oca Dragana Karleušu.

Iako pjevačica slovi za osbu koja nema nikakvih tajni, rijetko kada je u javnosti pričala ili spominjala i svoju braću.

Tako samo rijetki znaju da Karluša zapravo ima dva polubrata Ivana i Nikolu iz drugog braka oca Dragana Karleuše. Sinove je Dragan dobio nakon razvoda s Jeleninom majkom Divnom. Kada je Jelena Karleuša imala 13 godina, njen tata je dobio prvog sina Ivana, a deset godina kasnije i drugog, Nikolu.

Dragan Karleuša je prošle godine otvorio Instagram profil u svojoj 76. godini života.

U svom opisu otkrio je nepoznate detalje o sebi – ‘Policajac u penziji, nekadašnji bubnjar, sportista, morski i rečni vuk, Adadžija, tata i deda.’

Zasad još nije podijelio nijednu objavu, a prati tek nekoliko osoba među kojima je i njegova kćerka Jelena.

Očigledno je da je Karleuša ljubav prema muzici naslijedila od oca Dragana. Ona je jednom prilikom u showu “Zvezde Granda” ispričala kako joj je otac svirao bubnjeve u bendu “Pro arte” čiji je član bio i pokojni kompozitor i klavijaturist Đorđe Novković.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti