Čarolija u domovima slavnih: Spremni dočekuju praznike

Piše: E.M.

Kuće slavnih nas nikada ne prestaju oduševljavati, a naročito u njih volimo zaviriti tokom praznične sezone. Od zapanjujućih božićnih ukrasa starih tri decenije do jelki kakve viđamo još samo na filmovima, naše omiljene zvijezde spremne su za slavlje, a u njihovim domovima se već osjeti praznični duh.

 Kylie Jenner je kraljica praznične dekoracije

Klan Kardashian-Jenner posebno drži do praznika, a sudeći prema ovim prizorima, čini se kako bi se Kylie mogao povjeriti posao ukrašavanja i najvećih dvorana. Njeno božićno drvce seže sve do stropa, a minimalni ukrasi bili su dovoljni da ga učine favoritom mnogih.

Milimalizam Victorije Beckham

Victoria Beckham ove godine odlučila se za minimalistički izgled. Modna kreatorka je podijelila fotografije svoje jelke sa stavom ‘manje je više’, ukrašavajući grane s nekoliko bijelih i zlatnih kuglica i bijelim vilinskim lampicama. Victoria i David imaju veliku porodicu pa praznici u njihovom domu imaju još veću čar kada se svi okupe.

Gigi Hadid inspirirala kćerka

Gigi Hadid je podijelila sliku svoje božićne jelke iz Pensilvanije, gdje trenutno boravi s kćerkom. Njeni obilni ukrasi uključuju velike kuglice u boji, retro kuglice, svjetlucave lampice i opruge od grančica. Pored božićne jelke, Gigi je podijelila sliku nje i njene kćerke, napisavši: “Ona je bila najbolja ove godine pa je zato rano i dobila božićne ukrase.“

Ono što je zanimljivo jeste da je Gigi Hadid porijeklom iz Palestine, ali nikada nije tvrdila da je muslimanka, dok je njena sestra Bella Hadid to učinila  kazavši da je ponosna i počašćena što je muslimanka i što je iz Palestine.

 Reese Witherspoon ne može odoljeti praznicima

Nakon interesantne dekoracije za Noć vještica, Witherspoon širi praznično veselje svojom slatkom božićnom jelkom. Okićena crvenim i srebrenim ornamentima, glumica je pokazala svoje drvce koje je okitila već početkom decembra, upitavši svoje pratitelje da li ju je prerano ponio praznični duh.

Kelly Ripa drži do tradicije

Voditeljica Kelly Ripa pokazala je svoju šarenu božićnu jelku sa zvijezdom na vrhu. Ono što je interesantno jeste da su ovi ukrasi stari 33 godine. Ove praznike dočekuje s mužem Markom Consuelosom i njihovo troje djece u udobnosti svog doma.

Posebni praznici za porodicu Brucea Willisa

Demi Moore dala si je mašti na volju i eksperimentirala sa ornamentima u duginim bojama, slično onima koji se vide i kod Reese Witherspoon. U toplini svog ukrašenog doma, praznike dočekuje sa bivšim suprugom Bruceom Willisom i njihovom djecom, kao i njegovom sadašnjom suprugom i kćerkama. Ovi praznici su im posebno važni jer afazija od kojue Bruce boluje uzima maha i svi se trude da što više vremena provode zajedno.

 

 

 

 

Pročitajte još