Tom Brady ne gubi vrijeme: Nakon razvoda od Gisele, ljubi mladu misicu

Piše: Azra

Foto: nbcnews.com i Instagram @veronikarajek

Nije prošlo ni dva mjeseca od razvoda Toma Bradyja i Gisele Bundchen, a poznatog sportistu već povezuju s novom djevojkom. Riječ je o slovačkoj influenserici i misici Veroniki Rajek, koja je od Toma mlađa 20 godina i nerijetko se pojavljuje na utakmicama NFL-a u dresu s brojem 12 i prezimenom Brady.

– Gledala sam legendu i ako me neko ponovo pita volim li Bradyja, da, volim ga, i pokažite mi nekoga ko ga ne voli. Čak ga i njegovi mrzitelji vole, poručila je na društvenim mrežama nakon utakmice Bradyjevih Tampa Bay Buccaneersa protiv New Orleans Saintsa.

Ubrzo su se strani mediji raspisali o navodnoj romansi lijepe Slovakinje i sedmerostrukog osvajača Super Bowla, a o svemu se oglasio i Veronikin glasnogovornik.

– Rajek je izuzetno velika podrška Bradyju, želi mu da ostane fokusiran na igru i da stvari krenu pravim putem. Bradyju želi da osvoji osmu titulu, rekao je kratko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

Inače, Veronika se od šesnaeste godine bavi manekenstvom, a na Instagramu je prati više od 3,3 milion pratitelja. Ove je godine privukla pažnju izjavom da je zbog svog utegnutog tijela postala žrtvom “ljubomornih trolova” koji stalno “blate njeno tijelo i dobar izgled”.

Brady i Bündchen bili su u braku od 2009. Par ima dvoje zajedničke djece, a Brady ima i sina iz prethodne veze.

Pročitajte još