Cijela regija se oprašta od Massima: Otišao je veliki umjetnik, veliki glas i iznad svega velik i divan čovjek

Piše: Azra

Massimo Savić preminuo je u Zagrebu u 60. godini. Dugo se borio sa rakom pluća, od čega je i preminuo. Hrvatski pjevač Massimo Savić srca publike osvojio je svojim specifično romantičnim glasom, ali i zbog riječi svojih pjesama koje pjeva srcem. U svojoj dugogodišnjoj karijeri Massimo je osvojio brojne muzičke nagrade.

Svi su ostali iznenađeni nakon njegove smrti. Cijela regija se oprostila od velikog muzičara. Toni Cetinski, Amel Ćurić, Halid Bešlić, Houdek, Albina Grčić, Petar Grašo, Nina Badrić, Gibonni, Maja Čengić Miralem, Amira Medunjanin i brojni drugi.

Amel Ćurić oprostio se od svog mentora sa takmičenja ”X Factor” emotivnom porukom koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amel Ćurić (@amelcuric)

– Dragi moj mentore, dragi moj direktore, prijatelju, umjetniče… Zvao si me prije mjesec dana, javio sam se kratko i rekao da ću te ubrzo nazvati jer sam imao sastanak… To “ubrzo” nikad nije došlo na red. Nisam te uspio nazvati i beskrajno žalim zbog toga… Uvijek kad se čujemo, razgovaramo po dva sata. Zato sam odgađao dok uhvatim vremena, danas ću, sutra ću… Ovo me pogodilo kao nož u srce iz vedra neba. Da smo barem 5 minuta popričali. Da se nasmijemo još bar jedanput. Da mi bar još jednom ispričaš kako ćeš da razvališ koncert za koji se spremaš… Moj mentore… Neka ti je vječna slava i rahmet duši tvojoj umjetničkoj. “Ludoooooo”… Tvoj Amel. Dragi ljudi, za drage ljude, prijatelje, vaše najmilije, uvijek nađite vremena. Makar 5 minuta. Neka vam “ubrzo” dođe na red, ma koliko obaveza imali. Nikada ne znate kada ćete se posljednji put smijati sa nekim, napisao je Amel u opisu fotografije.

Od njega se oprostio i hrvatski pjevač Toni Cetinski.

– Počivao u miru Massimo. Iskrena sućut porodici i tvojem malom krugu velikih ljudi.

Houdek je odlučio večeras pjevati u Massimovu čast, što je javno izjavio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek)

-Dragi prijatelju, predragi kolega, počivaj u miru Božjem. Večeras ću u Tvojoj Puli pjevati samo za Tebe i Tebi u čast, napisao je Houdek.

Gibonni je zapalio svijeću za pokojnog kolegu.

-Zapalio sam sviću za dobrog našeg Massima. Prerano, neshvatljivo prerano… Neka mu Bog da pokoj duši, napisao je na Facebooku.

Od dragog kolege oprostila se i Nina Badrić uz video njihovog nastupa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

-Svim srcem vjerovala sam da je ovo samo još jedna bitka iz koje ćeš izaći kao pobjednik. Kao i uvijek do sada… Velik čovjek izniman umjetnik nezaboravan u svakom pogledu…Iskrena sućut porodici. Zauvijek ćeš biti tu, napisala je.

Petar Grašo objavio je fotografiju s Massimom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petar Grašo (@petargrasoofficial)

-Otišao je veliki umjetnik, veliki glas i iznad svega velik i divan čovjek.. Iskrena sućut cijeloj porodici.. Dragi moj Max, počivaj u miru, i kao što tvoja pjesma kaže – zauvijek ćeš biti tu, napisao je Grašo.

Od Massima se oprostio i Halid Bešlić.

-Dragi prijatelju neka ti je laka crna zemlja. Porodici iskreno saučešće, napisao je Halid na Facebook-u.

Brojni fanovi, prijatelji i slavne ličnosti ostale su u šoku nakon što su čuli za tužnu vijest, te su na svojim profilima dijelili fotografije preminulog pjevača uz emotivne objave.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti