Ella Dvornik proslavila 32. rođendan: Ovako je izgledala prije estetskih zahvata

Piše: Azra

Iako je Ella Dvornik Pearce u medijima najčešće etiketirana kao influenserica, nevjerovatna brojka od pola miliona pratitelja na Instagramu samo joj je bila vjetar u leđa i „ulaznica“ u svijet poduzetništva. Ella je, prije svega, ostvarena porodična i poslovna žena koja ima svoju kompaniju koja se bavi digitalnim marketingom, a sav njen angažman se ne zaustavlja tu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Njena svestranost i talent koji je naslijedila od pokojnog oca, legendardnog Dine Dvornika, ogleda se i u bavljenju muzikom, a okušala se čak i u glumi. Čitav svoj život je pod lupom javnosti. U braku je sa suprugom Charlesom, koji se zbog ljubavi preselio iz Londona u Zagreb, a danas u Istri zajedno žive i odgajaju kćerke Balie Dee i Lumi Wren. Ella Dvornik često se šali na svoj račun i time je osvojila simpatije većine svojih pratitelja.

U svojoj mladosti često je privlačila pažnju svojim neobičnim izgledom, o kojem zna često pričati.

Jednom prilikom, Ella je objavila fotografiju kada je imala 14 godina, te je pokazala kako je izgledala prije estetskih zahvata.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti