Ovi slavni parovi prekinuli su u 2022.

Piše: Azra

Godina 2022. značila je kraj ljubavi za neke slavne parove. Neki od njih su godinama bili u vezi, ali su odlučili oprostiti se i nastaviti svako svojim putem.

Evo koji parovi su ove godine obožavatelje šokirali vijestima o razlazu.

Lisa Bonet i Jason Momoa objavili su u januaru da se razvode nakon gotovo 20 godina zajedničkog života.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JASON🖤MOMOA (@jasonmomoa_thebest)

-Ne dijelimo ovo jer mislimo da je vrijedno objave u vijestima, nego da bismo dostojanstveno i iskreno mogli nastaviti sa svojim životima, rekli su tada. Bivši par koji se vjenčao 2017. ima dvoje djece.

Shakira i njezin dugogodišnji partner, španjolski fudbaler Gerard Piqué, prekinuli su u junu 2022.,  nakon šuškanja da je fudbaler pjevačicu prevario s drugom, što mu ona nije mogla oprostiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

-Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo, rekli su u izjavi koju je objavila Shakirina kompanija za odnose s javnošću.

-Za dobrobit naše djece, koja su naš najveći prioritet, molimo vas da poštujete našu privatnost. Hvala na razumijevanju.

Pjevačica je Piquea upoznala na snimanju svog spota za pjesmu Waka Waka (This Time for Africa). Bivši par zajedno ima sinove Milana i Sashu.

Nakon devet mjeseci veze, Kim Kardashian i Pete Davidson prekinuli su u augustu ove godine. -Raskinuli su prijateljski zbog udaljenosti i rasporeda, rekao je izvor tada za medije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Leonardo DiCaprio i Camila Morrone prekinuli su vezu nakon četiri godine. Izvori su 30. augusta časopisu People potvrdili razlaz, ali nisu otkrili razlog kraha ljubavi. Prije tri godine izvor blizak paru za People je ispričao da je “njihova veza ozbiljna i da Camila provodi puno vremena u Leovoj kući”. Dodao je da je slavni glumac manekenku upoznao i sa svojim roditeljima.

Brak Gisele Bündchen i Toma Bradyja završio je krajem oktobra kada je manekenka podnijela zahtjev za razvod. Ubrzo nakon što su se pojavile vijesti o razvodu, par je otkrio da su već finalizirali “prijateljski” razvod braka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gisele Bündchen (@gisele)

Par je u braku bio od 2009. godine. Zajedno imaju dvoje djece, 12-godišnjeg sina Benjamina i 9-godišnju kćer Vivian. Brady iz prijašnje veze ima i 15-godišnjeg sina Jacka.

Harry Styles i Olivia Wilde odlučili su uzeti “pauzu” nakon gotovo dvije godine veze jer imaju “različite prioritete koji ih razdvajaju”.

Styles i Wilde su zajedno radili na filmu ‘Don‘t Worry Darling’, a kružile su glasine da je došlo do svađe između Wilde i kolegice Florence Pugh koja je također radila s njima na filmu.

Par se prvi put susreo u septembru 2020. kada je Harry dobio ulogu supruga Florence Pugh i zamijenio Shiu LaBeoufa u filmu.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti