Slavni glumac o snimanju intimnih scena s Jennifer Aniston: To je bilo mučenje

Piše: Azra

Američki glumac Jake Gyllenhaal priznao je da mu je bilo teško snimati scene seksa s Jennifer Aniston. Jake i Jennifer skupa su radili na komediji The Good Girl 2002. godine. Glumac se tokom pojavljivanja u The Howard Stern Showu prisjetio intimnih scena iz tog filma.

Bio je zaljubljen u Jennifer

– To je bilo mučenje, ali zapravo i nije bilo mučenje. Mislim, bila je mješavina, rekao je te objasnio da je bio zaljubljen u Jennifer, što mu je otežavalo snimanje.

– Čudno je. Ljubavne scene su čudne jer vas gleda 30, 50 ljudi. To me ne pali, dodao je. Otkrio je voditelju da je Jennifer predložila da koriste jastuk tokom vježbanja scena kako bi im bilo ugodnije i opuštenije.

– To je bio njen prijedlog. Bila je vrlo ljubazna što je to predložila prije nego što smo počeli snimati. Rekla je: ‘Stavljam jastuk ovdje’, ispričao je Jake.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti