Stvarnost vs. Instagram: Ivana Knoll tvrdi da je potpuno prirodna, a evo kako je pretjerala sa photoshopom

Piše: L. K. P.

Ivana Knoll najatraktivnija navijačica hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru bila je zvijezda tribina.

Za Ivanu je nogometni svijet prvi put čuo prije četiri godine kada se pojavila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je i proglašena za najatraktivniju navijačicu Hrvatske, ali za nju je pun pogodak bio dolazak u Katar.

Osim hrvatskih i regionalnih o njoj su pisali i strani mediji. Pažnju je privlačila izazovnim modnim kombinacijama od samog početka SP-a.

– Mislim da sam se danas fotografirala više nego Ronaldo, napisala je Ivana u jednom od svojih storyja na Instagramu.

Međutim, mnogi su kritizirali njene fotografije koje je objavila na društvenim mrežama i optužili je da koristi previše photoshop, ipak njen broj pratilaca povećao se na čak tri miliona.

Najavila je i dolazak na sljedeće Svjetsko prvenstvo 2026. godine. Ipak mnogi smatraju da Ivana nije prirodna ljepotica kako se predstavlja, iako kaže da od silikona ima samo silikonsku masku za mobitel.

Donosimo fotografije koje će razočarati mnoge fanove vatrene navijačice, koje pokazuju koliko da li je pretjerala sa photoshop.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ivana knoll real (@ivanaknollreal)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ivana knoll real (@ivanaknollreal)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti