Balaševićeva kćerka prisjetila se Massima i podijelila pjesmu koju je namijenila samo njemu

Piše: L. K. P.

Foto: Facebook i jutarnji.hr

 

Mnoge je pogodio prerani odlazak velikog muzičara i umjetnika, a njegovi poznanici, kolege i prijatelji od Massima se opraštaju lijepim tekstovima i uspomenama. Upravo jedan takav posvetila mu je i Balaševićeva kćerka Beba koja o Massimu ima samo riječi hvale.

Kćerka jednog od najvećih kantautora Đorđa Balaševića otkrila je jednu uspomenu s Massimom koju će dugo čuvati u srcu. Naime, Jelena Beba Balašević na Facebooku je otkrila fanovima da je napisala pjesmu za Massima, ali je nažalost nikada nećemo čuti u cijelosti.

Započela je objavu teškim riječima i konstatirala da u zadnje vrijeme sve više ljudi odlazi, a odlaze „pogrešni“ ljudi.

– Nisam imala puno razgovora sa Massimom, mislila sam da me to tek čeka i to me radovalo, jer se radi o veoma inteligentnom, talentiranom, lucidnom i maštovitom čovjeku… Umjetniku koji pored svoje beskrajno zanimljive ličnosti ima još jednu predragocjenu stvar u svom životu, a to je ljubav između njega i njegove žene…, napisala je Beba te objasnila da u ljubavi pronalazi inspiraciju za pisanje stihova.

Ljubav kakvu su dijelili Massimo i njegova Eni za nju su bili posebno inspirativni pa je logično bilo da pjesmu ponudi baš Massimu, velikom umjetniku.

– Pjesma koju sam napisala je ljubavna, govori o tome da će se od života računati samo vrijeme provedeno sa nekim koga voliš, a da će sve ostalo moći da se smjesti u jedan minut šutnje… I rekla sam i tada a kažem i sada, ta je pjesma samo za njega i nikog drugog… Nazvao me je i otpjevao svoju verziju refrena, ja sam ushićeno slušala kako pjesma dobiva na vrijednosti koju je samo njegov unikatni glas mogao da joj doda…, nastavila je Beba.

Kada je Massimo otpjevao tu ljubavnu pjesmu, pjesma je dobila novo značenje koje više nito, prema njenim riječima, neće moći prenijeti.

Ipak, autorica je ostavila otvorenu mogućnost da čuje pjesmu u njegovoj izvedbi jednom, a do tad je prepuštena zamišljanju kako to zvuči u njegovoj interpretaciji te otkriva da zvuči „magično“.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti