Sin legendarnog Michaela Schumachera objavio najtužniju božićnu fotografiju

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @mickschumacher

Sin legendarnog Michaela Schumachera i vozač u formule 1 na Instagramu je podijelio fotografiju na kojoj pored bora sjedi s majkom Corinnom i sestrom Ginom-Mariom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mick Schumacher (@mickschumacher)

Brojne sportske zvijezde na Božić objavljuju fotografije iz svojih domova, a Mick Schumacher sa svijetom je podijelio fotografiju koja je proglašena “najtužnijom fotografijom božićnog slavlja”.

Mnogim je navijačima upalo u oko da na fotografiji nema glave porodice – njegovoga oca Michaela.

Podsjetimo, legendarni vozač formule 1 doživio je tragičnu nesreću na skijanju u francuskom resortu u decembru 2013., nakon koje je gotovo šest mjeseci bio u medicinski induciranoj komi. Od 2014. godine, kada je prebačen u porodični dom zbog rehabilitacije, porodica Schumacher povukla se iz javnosti kako bi zaštitila njegovu privatnost. Ni danas nije poznato u kakvom je stanju sedmerostruki prvak u formuli 1.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti