Jessica Simpson promjenom izgleda zabrinula fanove

Piše: S.P.

Jessica Simpson, američka glumica i pjevačica, na svom Instagram profilu često dijeli fotografije na kojima se može vidjeti koliko je promijenila izgled nakon što je smršala više od 45 kilograma. U jednoj je objavi priznala kako se osjeća “zaglavljeno” u dugogodišnjim dijetama i pretjeranom vježbanju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Ova mama troje djece tokom posljednje trudnoće stigla je do 117 kilograma i od tada se maksimalno trudi vratiti fit figuru kakvu želi. Međutim, njena je transformacija iznenadila brojne obožavatelje koji su joj u komentarima pisali kako su zabrinuti za njeno zdravlje.

Postala poznatija po dijetama nego po ulogama

“Moraš prestati. Nije li ovo zabrinjavajuće?”, “Redaš jednu ovisnost za drugom”, “Trebali bi ju svi pustiti na miru”, “Mislim da je izgubila kontrolu”, “Ne izgleda mi baš dobro”, samo su neki od komentara ispod njenih objava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Jessica je u jednom od nedavnih intervjua priznala kako je zbog svoje uloge u filmu Dukes of Hazzard iz 2005. godine u glavi stvorila nerealni zlatni standard za svoje tijelo od kojeg tokom karijere nije mogla odustati i uvijek se njime vodila. Posljednjih je godina poznatija po borbi s kilogramima nego po uspjesima u karijeri.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti