Fahriye Evcen pred sami porođaj izgleda prekrasno, pokazala da joj trudnoća divno pristaje

Piše: S.P.

Glumac Burak Ozcivit i njegova divna supruga, također glumica, Fahriye Evcen, jedan su od omiljenih parova u svijetu turskog šoubiznisa koji impresionira svojim sretnim brakom.

Popularni par posljednjih mjeseci je uzbuđen zbog prinove u porodici, odnosno svog drugog djeteta koje je na putu i trebalo bi uskoro stići na ovaj svijet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Nakon podizanja sina Karana, glumica se vratila na TV ekrane sa serijom Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk emitovanom na ekranima turskog nacionalnog TV kanala TRT1, a ovaj povratak nije dugo trajao. Glumica je odlučila da napusti seriju nakon prve sezone serije. Odmah nakon ove odluke pojavila se vijest da je glumica u drugom stanju.

Burak je, kao ponosni tata i suprug, jutros objavio trudničke fotografije svoje supruge na kojima je stomak u prvom planu, a pokazuju da joj trudnoća odlično pristaje. Fotografije Fahriye Evcen komentarisali su njeni fanovi sa oduševljenjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

 

Burak Ozcivit i Fahriye Evcen su se zaljubili u TV seriji Calıkusu prije devet godina, a zatim se vjenčali. Sin para, koji je stupio u brak 2017. godine, Karan, rođen je u aprilu 2019. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti