Kim Kardashian se rasplakala govoreći o odgoju djece s Kanyeom Westom: Toliko je teško

Piše: S.P.

Kim Kardashian se tokom gostovanja u podcastu Angie Martinez rasplakala dok je govorila o odgoju djece s Kanyeom Westom, koji je zbog skandala često u centru pažnje javnosti.

– Zajednički odgoj je toliko je*eno težak, rekla je i dodala da čini sve kako bi djecu zaštitila od kontroverznog ponašanja njihovog oca, koje uključuje brojne antisemitske izjave.

– Imala sam najboljeg oca za kojeg me vežu najbolja sjećanja. Želim da to imaju i moja djeca. Ako ne znaju šta se priča ili šta se dešava u svijetu, zašto se moraju nositi s negativnim stvarima? S njima se nisu spremni nositi ni odrasli ljudi, ispričala je.

Rekla je i da će biti spremna kada djeca počnu postavljati pitanja o njegovim javnim istupima. Naglasila je da od nje neće čuti niti jednu ružnu riješ o Kanyeu.

– Jednog dana moja djeca će mi biti zahvalna što nisam pričala loše o njihovom ocu kada sam imala priliku. Privatno ću odgovoriti na sve što budu željeli znati, kazala je.

Kim i Kanye imaju četvero djece: kćerke North (9) i Chicago (4) te sinove Sainta (7) i Psalma (3).

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti