Tori Spelling objavila video s kolegicama iz serije Beverly Hills i prisjetila se starih vremena

Piše: Azra

Foto: Instagram @torispelling

Iako je prošlo već više od 30 godina, djevojke iz Beverly Hillsa još uvijek su bliske prijateljice. Popularna Tori Spelling spojila se s djevojkama i napravila simpatičan video u kojem se prisjeća scene iz kultne serije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling)

Zvijezda kultne serije 90-ih „Beverly Hills, 90210“ Tori Spelling i danas se rado druži s kolegicama s kojima je u mladosti glumila u jednoj od najpoznatijih serija svih vremena. Tori Spelling zajedno s Jennie Garth i Lindsay Price bila je jedna od najpopularnijih lica s TV ekrana, a zgode popularnih tinejdžera pratili su svi.

U društvu Kelly Taylor, koju je glumila Jennie Garth, i Janet Sosne, odnosno glumice Lindsay Price, Spelling je rekreirala jednu scenu iz popularne serije. Podijelila je video isječak epizode u kojoj Janet razgovara s Kelly i Donnom o trudnoći sa Steveom, a video se nastavlja tri žene danas.

Tri glumice s Beverly Hillsa danas su elegantnije obučene, a Tori je s vremenom smeđu kosu ofarbala u plavo.

Serija je 2020. godine obilježila 30. godišnjicu prvog emitiranja na televiziji. Glumačka postava, uključujući Spelling, Green, Garth, je proslavila veliki datum objavljivanjem počasti seriji na društvenim mrežama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti