Georginu ismijavaju zbog skupocjenog poklona Ronaldu: Kako je ponosna, kao da je sama zaradila

Piše: E.M.

Foto: Instagram @georginagio

Cristiano Ronaldo  ljubitelj je skupocjenih stvari, a može da se pohvali zavidnim voznim parkom. Malo je poznato da mu je jednog od njegovih luksuznih ljubimaca kupila njegova vjerenica Georgina Rodriguez, koja je ponovo riješila da “igra na sigurno” i  obraduje svog dragog novim limenim ljubimcem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ronaldo se poklonom pohvalio na Instagramu, a kao i prošli put kad je Georgina poklonila Ronaldu automobil, komentari su mahom negativni. “Cristiano kupio sam sebi poklon”, “Kako joj neprijatno? To je kupila njegovim novcem!”, “Koliko je ponosna, kao da je sama zaradila”, “Ova žena bi sve uradila za lajk” – glasili su neki od komentara.

Iako insistira na tome da je sve što ima u životu stekla sama, već neko vrijeme se priča da Georgina od fudbalera dobija više nego darežljiv džeparac, čak 100.000 eura za tekuće potrebe, odnosno za brigu o porodici i djeci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ona je svojevremeno  istakla da je sve što ima zaradila isključivo sopstvenim trudom.

– Presretna sam što sam partnerka Cristiana Ronalda, obožavam ga i osjećam se sretno. Svjesna sam da mi to što sam njegova djevojka pruža mnoge mogućnosti, ali ja sam radila naporno da bih stekla i izgradila ono što imam u banci – rekla je Georgina.

Pročitajte još