Zavirite u unutrašnjost harmonične vile koju je naslijedio princ William

Piše: E.M.

Foto: UCHYOFCORNWALLHOLIDAYCOTTAGES.CO.UK

 

Titula vojvode od Cornwalla koju je princ William naslijedio od oca, kralja Charlesa, donijela mu je brojne pogodnosti. Između ostalog, naslijedio je luksuznu i skupu imovinu. Tako je i došao u posjed zadivljujuće kuće Tamarisk na St Mary’su u Cornwallu na otočju Scilly. Idilična kuća je izgrađena sredinom šezdesetih godina prošlog stoljeća i ima mnogo luksuznog sadržaja, dolazi s lijepim vrtom i predivnim pogledom. Interesantno je da je u prošlosti kralj Charles najviše vremena provodio baš ovdje s princezom Dianom i djecom. Danas je pretvorena u vikendicu za iznajmljivanje i čini se kako sve više postaje tražena, jer, naprosto, odiše mirom i očarava predivnim pogledom.

 Praktične prostorije

Dnevna soba s dva aspekta nudi pogled na skrovitu vrtnu terasu i more, što je čini savršenim mjestom za opuštanje uz peć na drva i udobne sofe. Za opuštene večeri tu su TV, DVD player, radio i društvene igre. Kuhinja sadrži električni šporet s keramičkom pločom za kuhanje, američki hladnjak sa zamrzivačem, perilicu posuđa, TV i cijeli niz modernog posuđa. Tamarisk ima i pomoćnu prostoriju sa sudoperom, perilicom i sušilicom za veš.

Prostor za odmor

Kuća ima četiri spavaće sobe s udobnim krevetima i posteljinom od egipatskog pamuka koja nudi najbolji odmor. Dvije su u prizemlju, a na prvom spratu nalazi se spavaća soba s dva odvojena kreveta te vlastitom tuš kabinom i prostrana glavna spavaća soba sa super krevetom i velikom vlastitom kupaonicom, a obje, također, imaju širok pogled na more.

Raj za oči

Tamarisk je okružen vlastitim privatnim vrtovima i ima sunčanu terasu s vrtnim namještajem, roštiljem i nestvarnim pogledom. Otočje Scilly idealno je mjesto za opušten i aktivan odmor, s kilometrima obalnih staza za šetnju i biciklističkih staza za istraživanje. Brodovi redovno voze između otoka St Mary’s i drugih otoka, a neki nude slikovite obilaske i izlete. Ako sve ovo ne zvuči previše uvjerljivo, posjetitelji se mogu opustiti i u luksuznom spa centru na Trescu, koji u ponudi ima bazen, jacuzzi i saunu.

 

Pročitajte još