Sedmični horoskop: Vodolije imaju šansu da poprave materijalno stanje, Lavovima prilika za ljubav

Piše: Azra

 

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Očekuje vas mnogo strasti. Ako ste u vezi, posebno tokom vikenda, uživat ćete uz partnera. Ako ste slobodni, energiju usmjeravate prema novoj osobi.

Posao: Bilo bi dobro da se neko vrijeme odmorite. Posvetite se sebi, ne žurite s poslom, jer vas očekuju mnoge nove obaveze, od značaja i za budućnost.

Zdravlje: Sjajno se osjećate.

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Ne budite razočarani ako uskoro ne doživite ljubav kakvu želite. Pravo vrijeme za tako nešto tek dolazi. Ako ste u vezi, uz više nježnosti, partner će biti potpuno vaš.

Posao: Možete očekivati intenzivan poslovni život. Posebno ste uspješni ako očekujete novi posao. Novca je dovoljno, ali to ne znači da ga treba odmah i potrošiti.

Zdravlje: Imate mnogo energije.

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Toliko ste preokupirani obavezama ili sami sobom, da vas malo šta može potpuno opustiti. Ipak, cijenite to što partner čini sve da vas oraspoloži i ugodi vam.

Posao: Sjajno ste krenuli u nešto sasvim novo. Želite pokazati koliko ste sposobni, koliko možete, da se na vas uvijek mogu i drugi osloniti, računati na vašu podršku.

Zdravlje: U top formi ste, zdravi ste.

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Prilično lutate, ali vaše zanimanje za jednu osobu naglo dobija na intenzitetu. U slučaju da ste u braku ili sretnoj vezi, želite se sasvim posvetiti svojoj ljubavi.

Posao: Najradije biste se riješili obaveza, ali posao i potrebe kao da samo rastu. Morate se potruditi kako vam ne bi nestalo motivacije. Nemojte se previše opustiti.

Zdravlje: Veoma ste zadovoljni, rasterećeni.

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Uživajte u svakom trenutku koji možete odvojiti za osobu koju veoma volite. U slučaju da ste slobodni, očekuje vas lijepo poznanstvo, možda i ljubav.

Posao: Izvrsno ste startali s jednim poslom. Kao da ste već uspjeli zadiviti svoje saradnike, kolege ili pretpostavljene. Ipak, trebate biti mnogo oprezniji, bez euforije.

Zdravlje: Izvrsna forma i dobro zdravlje.

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Pred vama je sjajna sedmica. Napokon imate snage da osobi koju volite i želite, pokažete kako u vama plamti ljubavni žar. Izvjesno je, slijedi mnogo uzbuđenja.

Posao: Dolazi prava prilika da krenete naprijed i ostvarite značajnu prednost pred konkurencijom. Vaša sposobnost za organizaciju pokazuje se na najbolji način.

Zdravlje: Nema ni traga smetnjama.

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Dobrog ste raspoloženja, pa je i partner zadovoljan. Pokazujete se u punom sjaju. I bez mnogo truda, šarmirate sve oko sebe, bez obzira na trenutni ljubavni status.

Posao: Prvo se opustite, pa onda poduzmite ozbiljnije poslovne korake. Krajem sedmice budite spremni na veće radne napore i zahtjeve koji će vam biti postavljeni.

Zdravlje: Prekrasno se osjećate i izgledate.

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Treba vam vremena da priznate ljubav. Ipak, zadovoljni ste, ponajprije spoznajom da svoje emocije darujete pravoj osobi, onoj koja to istinski zaslužuje.

Posao: Kao da ste raspoloženi za svaku vrstu obaveza koje se pred vas postavljaju. Krajem sedmice, poslovni ritam malo popušta, ali oprez i dalje nije naodmet.

Zdravlje: Zdravi ste, veseli, zadovoljni.

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Odlično znate spojiti ugodu sa željom da se približite osobi koju volite ili želite osvojiti. Ne morate se previše truditi, dobijate od partnera sve što poželite.

Posao: Ne treba vam mnogo vremena da prihvatite obaveze i znalački ih završite. Povlačite izvrsne poteze, a potom slijede, ne samo pohvale, već i materijalna satisfakcija.

Zdravlje: Blistate, sve je u najboljem redu.

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Osjećate više nego pozitivan utjecaj ljubavi na sve segmente vašeg života. Na putu ste ostvarenja snova. Od voljene osobe dobijate više od očekivanog.

Posao: Nemate namjeru, ni na trenutak, posustati od zacrtanog cilja. U svakom trenutku ste u toku stvari, imate sluha za dobro plaćene poslove i unosna ulaganja.

Zdravlje: Možete biti prezadovoljni.

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: I pored lijepog i ugodnog druženja s prijateljima, ljubavni život ne gubi na ljepoti i raznovrsnosti. Oličenje ste odanosti partneru, za vas nema prepreka.

Posao: Tokom ovog perioda dolaze sjajne prilike da osjetno popravite materijalnu situaciju. Imate potpuno otvoren put ka uspjehu, nikome ne dopuštate da vas ometa.

Zdravlje: Samo se opustite i uživajte.

RIBE

20.II – 2O.III

Ljubav: Jednostavno, povjerujte u sve što se događa oko vas. Možda vam sve liči na san, ali gotovo da je tako. Sve u svemu, ljubav vas potpuno mijenja i kao osobu.

Posao: Sedmica dobro počinje. Zadovoljstvo se jasno vidi i na vašem licu. Dobijate povoljne ponude, a na vama je da prepoznate prave, one koje su najviše unosne.

Zdravlje: Opušteni, optimistični, sretni.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti