Messi nije prva žrtva: Nusret godinama kupi slavu preko fudbalera, Salahu je napravio još veći skandal

Piše: S.P.

Cijeli nogometni svijet okrenuo se protiv Nusreta Gokcea, poznatog kuhara i mesara koji je nakon finala Svjetskog prvenstva u Kataru jurio reprezentativce Argentine po terenu i tražio da se fotka s njima.

Uzimao je trofej namijenjen osvajaču Mundijala, vukao i maltretirao Lionela Messija, a ovo mu nije prvi put da se ovako bezobrazno i bezobzirno ponaša.

Nakon finala Lige prvaka 2018. godine koje je održano u Kijevu bio je još gori. Tada je Real Madrid osvojio pehar pobijedivši Liverpool 3:1, a meč je ostao upamćen i po startu Serghija Ramosa na Mohamedu Salahu.

Svi su mogli vidjeti koliko je Salah bio uznemiren jer nije mogao biti duže od 30 minuta na terenu u meču karijere… Svi osim Nusreta Gokcea koji ga je uhvatio na hodniku prema svlačionici i sav važan se slikao s njim.

Iste večeri, nakon utakmice, Nusret se slikao i sa Salahovim “krvnikom” Ramosom, ali i drugim nogometašima Real Madrida, kao i tadašnjim trenerom Zinedinom Zidaneom.

Fotkanje sa zvijezdama

Nusret Gokce, poznatiji kao Salt Bae, vlasnik je lanca luksuznih restorana u koji dolaze poznate osobe i postao je poznat zbog načina na koji stavlja začine i sječenja mesa pred gostima.

Njegovoj slavi doprinijelo je fotkanje s nogometnim zvijezdama i guranje tamo gdje mu nije mjesto.

Trenutno ga na Instagramu prati skoro 50 miliona ljudi.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti