Georgina i dalje na meti kritika: Ne prestaje da se hvali skupocjenim stvarima

Piše: Azra

Georgina Rodriguez, izabranica Cristiana Ronalda, doživjela je sudbinu kakvu mnogi zamišljaju, a njen život nakon što je upoznala Ronalda se znatno promijenio. Od njihovog prvog upoznavanja pa sve do danas, nemoguće je a da se ne zapazi i transformacije u njenom izgledu. Za brigu o djeci Georgina na mjesečnom nivou dobije oko 200.000 KM, što je za jedno godinu preko milion KM.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Na fotografijama je često isticala skupocjeni nakit, a na još većoj meti kritika našla se kada je na Svjetskom prvenstvu u Kataru angažovala fotografa koji će fotografisati samo nju.

Ono što je ovih dana bila meta kritika jeste kada je Georgina poklonila Ronaldu skupocjeni automobil za Božić. Međutim, ni tu nije kraj njenom hvaljenju.

INSTAGRAM: @georginagio

Nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz skupocjenog automobila, kao i fotografiju na kojoj i dalje ističe skupocjeni nakit.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti