Trudna Mirela Laković, Lakina sestra

Piše: L. K. P.

Voditeljica, pjevačica i PR menadžerica Mirela Lela Laković sredinom decembra objavila je na društvenim mrežama da se udala za Ahmeda Ćerimovića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lela (@lelalakovic)

S obzirom na to da Lakina sestra nastoji svoj privatni život čuvati dalje od očiju javnosti, mnoge njene pratitelje obradovala je fotografija na kojoj pozira sa suprugom.

Inače simpatična Lela rado je viđeno lice i na malim ekranima, a mnogi naši čitatelji koji su gledali sinoćnji Bingo uočili su stomačić kod voditeljice i poslali nam fotografije, na kojima se vidi da je trudna.

 

Sudeći prema fotografijama Mirela će se uskoro okušati u najvažnijoj ulozi života. Ona i njen suprug Ahmed u slatkom su iščekivanju i uskoro će postati roditelji. Kako se vidi na fotografijama stomačić se već fino nazire. Novopečenom bračnom paru želimo puno sreće.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti