Robbie Williams konačno otkrio pravi razlog odlaska iz grupe “Take That” i zašto je napustio bend usred turneje

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @robbiewilliams

Robbija Williamsa često nazivamo jednim od najuspješnijih pop izvođača svih vremena. Početkom ljeta u pulskoj Areni će proslaviti 25 godina solo karijere u kojoj je napravio ono čemu se mnogi mogu samo nadati. Ipak, velika odskočna daska njegova uspjeha bila je grupa „Take That“ koja je 90-ih stvarala redom samo hitove.

Usred svjetske turneje „Nobody Else“ u julu 1995. godine, Williams je odlučio napustiti pop grupu, što je ostavilo ostale članove na cjedilu.

Iako danas nije ponosan na što je učinio, pjevač tvrdi da je njegov odlazak bio za dobrobit benda, ali i njega kao osobe. Prema riječima Robbija Williamsa, osjećao se kao da je u nekoj zapaljenoj zgradi iz koje mora izaći van. U lošem psihičkom stanju, pjevač je napustio boybend kako bi se posvetio zdravlju.

– Stvari nisu bile sjajne kod kuće, stvari nisu bile sjajne na poslu, a i bio sam nov u ovom fenomenu ekstremne slave, objasnio je pjevač kojem je navikavanje na popularnost teško padalo. Činjenica da ga je posvuda pratila grupa od 3.000 i više obožavatelja jednostavno mu je bila previše, djelovala je na psihu i trebao je odmak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams)

Nakon što je Robbie napustio grupu 1995. godine, ostali članovi su izdali još jedan singl bez njega. Već 1996. godine grupa se razišla, a između Robbija i Garyja Barlowa nastalo je pravo rivalstvo.

-To je kao da vaše pleme ide protiv njihovog plemena. Moje pleme sam bio ja, a njihovo pleme je bio Gary Barlow, objasnio je pjevač kako funkcionira rivalstvo među pjevačima. Ipak, u tom prešutnom ratu pobjedu je odnio Williams koji je nastavio uživati ​​veliki uspjeh na top listama.

Pročitajte još