Skandalozni dočeci koje publika neće zaboraviti: Jednoj su doveli bivšeg dečka, a druga se ljubila s gradonačelnikom

Piše: Azra

YOUTUBE/Printscreen

Dočeci Nove godine su za muzičare i druge zvijezde uvijek prilika za unosan angažman, a nerijetko se događalo da se tokom nastupa previše ‘opuste’ ili im se dogodi gaf.

Neke slavne osobe su dovedene u neugodnu situaciju zbog organizatora, a ovo su škakljivi trenuci koji se pamte.

Mariah Carey imala je tehničkih poteškoća na dočeku 2016. godine kada je bila dio televizijskog specijala Dicka Clarka ‘New Year’s Rockin’ Eve’. U jednom trenutku se dogodio problem i moglo se vidjeti kako se pjevačica pravi da pjeva i samo miče usnama dok se muzika više nije čula.

Mariah se uzrujala i sišla s pozornice, a dugo se pričalo o njezinom lošem nastupu.

Idina Menzel je na svom novogodišnjem nastupu 31. decembra 2014. izvela pjesmu ‘Let It Go’ koju pjeva u popularnom crtanom filmu ‘Frozen’. Ipak, nije sve prošlo glatko kao na snimanju animiranog filma i pjevačica se mučila s visokim tonovima na kraju muzičkog hita.

Dio publike je to pripisao hladnoći dok je pjevala na njujorškom Times Squareu, a ona se dan kasnije oglasila na Twitteru. Poručila je da je ‘više od visokih nota koje pjeva’ i da je ‘važno ostati u trenutku i povezati se s publikom’.

Fanovi su pozdravili njezinu zrelu reakciju.

Taylor Swift našla se u neugodnoj situaciji nekoliko mjeseci nakon prekida od Joea Jonasa koji ju je u jesen 2008. ostavio putem poziva od 27 sekundi. Naime, oboje su bili angažirani na dočeku 2008.

Svako od njih je izveo svoj nastup, a onda su s drugim zvijezdama na Times Squareu odbrojavali sekunde do ulaska u 2009. Vidjelo se da je Taylor i Joeu neugodno, a stajali su svako na svojoj strani pozornice.

Lady Gaga se 2011. pobrinula s tadašnjim njujorškim gradonačelnikom Michaelom Bloombergom da publika zapamti doček na Times Squareu. Naime, poljubili su se u usta i ostavili javnost u čudu.

Kasnije je Bloomberg objasnio da je prije toga, naravno, poljubio svoju dugogodišnju djevojku Dianu Taylor.

Komičarka Kathy Griffin ‘otišla je korak dalje’ kada je riječ o televizijskim nastupima uživo za doček Nove godine 2011. godine. Naime, odlučila je izvesti striptiz i skinula se do grudnjaka.

-Priznajem, malo sam zbunjena jer nisam u zatvoru nakon što se mojeg novogodišnjeg CNN skidanja kako bi se Cher mogla pojaviti s mojom mamom, komentirala je komičarka skandal koji su gledali milioni.

Kathy se nije uzrujavala, a i ranije je bila kritikovana jer je psovala na televiziji i imala neprimjerene šale o oralnom seksu.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti