Brada Pitta ostavila je pred vjenčanje, pa zavela ovog ljepotana

Piše: Azra

Holivudska glumica i oskarovka Gwyneth Paltrow trenutno odmara na čarobnom Barbadosu sa suprugom Bradom Falchukom i kćeri Apple Martin.

50-godišnjakinja pokazala je zavidnu liniju, ali i to da joj kći izgleda kao sestra. Apple ima 18 godina, a izgledom neodoljivo podsjeća na slavnu majku koja je nekad bila velika zavodnica, a mediji su nemilosrdno pratili svaki dio njenog privatnog života.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Svojim je vezama uvijek plijenila pažnju, naročito onom s Bradom Pittom s kojim je skoro završila u braku. Imala je 24 godine kada su se zaručili, u vezi su bili od 1994. do 1997., a zajedno su glumili u trileru ‘Sedam’. Naizgled su bili savršen par, a zaruke su prekinuli jer Gwyn tada nije bila spremna za brak. Poslije je priznala da je iz te prve veze s drugom iznimno slavnom osobom naučila koliko je potrebna diskrecija kad je riječ o ljubavnom životu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli THE FREQUENT (@the__frequent)

Iste godine kad je prekinula s Bradom, počela je izlaziti s Benom Affleckom, a surađivali su i na ‘Zaljubljenom Shakespeareu’. Iako su se razišli u januaru 1999., Paltrow je nagovorila Afflecka da glumi s njom u filmu ‘Bounce’ iz 2000. i tako su obnovili vezu. Sreća je kratko trajala pa su 2000. zauvijek prekinuli, ali ostali su dobri prijatelji.

U najtežem životnom razdoblju, tri sedmice nakon smrti oca, u oktobru 2002. upoznala je Chrisa Martina, pjevača britanskog benda Coldplay. Coldplayev hit ‘Fix You’ posvećen je upravo Bruceu, a tekst je pjevač napisao kako bi pomogao Paltrow da prebrodi tugu. Chris i Gwyneth vjenčali su se iduće godine, a glumica je bila trudna s njihovim prvim djetetom, kćeri Apple. Dvije godine poslije dobili su i sina Mosesa čije je ime inspirirano pjesmom koju je Chris Martin napisao za Paltrow. Premda mu je bila inspiracija za brojne stihove, par se razišao nakon deset godina braka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Poslije je izjavila da joj je u odnosu s Chrisom uvijek nedostajalo ono nešto i da nikad nije osjećala stopostotnu bliskost. Svakako nije pomoglo ni to što je glumica patila od postporođajne depresije nakon rođenja drugog djeteta. Razišli su se u humanim načinom, a ona je razvod opisala kao svjesno razdvajanje. U službenoj objavi za medije citirala je svog liječnika Habiba Sadeghija i njegovu suprugu stomatologinju Sherry Sami, koji svjesno razdvajanje objašnjavaju kao “sposobnost razumijevanja da je svaka iritacija i svađa u braku signal da pogledamo u sebe i identificiramo negativan unutarnji objekt koji treba iscjeljenje”. Iz te perspektive ne postoje negativci nego samo dvoje ljudi. Dakle, nije riječ o odnosu nego o ljudima kao pojedincima. S Chrisom se dogovorila da zajedno odgajaju djecu i premda je na početku to bio popriličan izazov, danas Gwyneth Chrisa smatra ne samo prijateljem, nego i bratom.

– On mi je kao brat. On je moja porodica. Volim ga i dalje – izjavila je nedavno.

Chris je sreću pronašao s glumicom Dakotom Johnson, a Paltrow je, i prije nego što je predala zahtjev za razvod, počela izlaziti s producentom Bradom Falchukom. Upoznali su se 2010. na snimanju serije ‘Glee’, vezu su počeli 2014., a vjenčali su se 2018. godine. U braku s Falchukom spoznala je da je gluma više ne ispunjava.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još