Tek nedavno je počeo da je pokazuje u javnosti, a evo ko je i čime se bavi djevojka Mirze Selimovića

Piše: S.P.

Mirza Selimović jedan je od pobjednika takmičenja “Zvezde Granda” i na našim prostorima stekao je veliku popularnost. Na poslovnom planu reda uspjehe i može da se pohvali hitovima, a u privatnom životu uživa sa djevojkom Jelenom Knežić.

– Sretan sam i ispunjen. Život s nekim ko vas razumije, poštuje i voli je nešto najljepše što može da se dogodi. Ljubav je glavni pokretač svega na svijetu, pa tako i meni daje snagu i oslonac da se borim i budem sve bolji zbog nje. Od samog početka karijere, u dobru i u zlu, uz mene je jedna divna djevojka bez koje ne znam da li bi sve bilo ovako kako jeste. Ja sam sretan čovjek, kazao je pjevač ranije za naš magazin.

Iako su već godinama skupa, rijetko smo ih mogli vidjeti zajedno u javnosti ili na Mirzinim društvenim mrežama, a nedavno je pjevač počeo da redovno objavljuje fotografije s lijepom Jelenom, pa su se mnogi zapitali ko je ona.

Naime, atraktivna Jelena bavi se manekenstvom, a zbog svog izgleda za oko je zapela i Mirzinom muzičkom uzoru, Zdravku Čoliću, koji ju je angažirao na svome spotu. Inače, Jelena Knežić krasi Čolin spot za pjesmu “Zar se nismo shvatili”.,

– Ne volimo da miješamo privatno i poslovno, ali ako jednog dana budem popularan kao Čola, možda i Jelena pristane da igra u nekom mom spotu, rekao je Mirza jednom prilikom.

Također, on je u jednom intervjuu istakao da je Jelena bila uz njega kada niko drugi nije.

– Ne volim mnogo da pričam o svom privatnom životu, ali o Jeleni mogu stvarno da kažem sve najbolje. Ona je bila uz mene kada mnogi nisu. Kad smo se upoznali, pošto ne prati “Zvezde Granda”, nije ni znala ko sam. Tek kasnije sam joj puštao svoje snimke sa takmičenja, otkrio je pjevač.

 

Pročitajte još