Bez nadogradnje i frizure: Svi su šokirani prirodnom kosom Kim Kardashian

Piše: Azra

INSTAGRAM: @kimkardashian

Reality zvijezda Kim Kardashian poznata je po brojnim skandalima, ali i po nevjerovatnom izgledu. Na meti medija i kritika pojavila se kada je na Met Gali obukla originalnu haljinu Marilyn Monroe, za koju je imala višemjsečne pripreme kako bi se u njoj bila samo 10 minuta.

Pored očaravajućeg izgleda, koji predstavlja uzor mladim djevojkama, Kim je često mijenjala i svoje frizure. Bila je crnka, plavuša, crvenokosa. Imala je ravnu, kovrdžavu kosu, punđu, rep i najrazličitije moguće frizure, koje uvijek izgledaju besprijekorno i njegovano.

@kimandnorth♬ original sound – ✰ Christmas sounds ✰

Ovaj put imamo priliku da vidimo kako zapravo izgleda njena prirodna kosa. Na društvenoj mreži TikTok, Kim je snimala video sa kćerkom North. Obje su bile u pidžami, a Kim je bez imalo straha od kritika pokazala kako izgleda njena prirodna kosa.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti