Harisova nasljednica pokazala novog dečka: Đina Džinović u strasnom zagrljaju s njim

Piše: S.P.

Kćerka pjevača Harisa Džinovića i modne dizajnerice Meline Džinović, Đina, pokazala je novog dečka nakon što je raskinula vezu s fudbalerom Andrejem Đurićem. Iako su je nakon kraha veze sa fudbalerom, spajali sa pjevačem Mihajlom Veruovićem Vojažem, oni su to demantovali i stavili tačku na špekulacije.

Sada Đina ne krije da je ponovo zaljubljena, pa je tako na Instagramu objavila fotografiju sa novim dečkom na kojoj je on uhvatio oko struka i poljubio. Ubrzo je podijelila još jednu ljubavnu fotografiju, a čini se da su stare ljubavi daleko iza nje.

Podsjetimo, Haris Džinović jednom prilikom otkrio je da ne prati kćerku na društvenim mrežama, te je istakao da ne podržava trendove mladih danas.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti