Zavirite u budući dom Cristiana Ronalda u Saudijskoj Arabiji: Palača s vodopadom koja vrijedi 14 miliona eura

Piše: L. K. P.

Foto: Instagarm @cristiano

Cristiano Ronaldo jedan od najboljih nogometaša svih vremena, nedavno je odlučio da svoju karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji i tom prilikom je potpisao najveći ugovor u historiji sporta koji iznosi nevjerovatnih 400 miliona eura za dvije godine.

S obzirom da je osvojio sve što je moglo i dokazao se u evropskom fudbalu, sada je odlučio da na zalasku karijere uživa u svom najdražem sportu i igra ga iz zadovoljstva.

U to ime, pretpostavlja se da će Portugalac kupiti luksuznu nekretninu za svoju porodicu, s obzirom na to da će im novi dom biti u Rijadu. To bi trebalo da bude palača vrijedna 14 miliona eura, koja se nalazi u luksuznom kvartu Al Maka.

Ovaj dvorac nalazi se u kvartu koji je izgrađen isključivo za bogataše iz zapadnog svijeta. Imaju sve što im je potrebno i prilično su izolovani od strogih islamskih pravila koja vladaju u ovoj zemlji. Tu se nalaze brojni luksuzni restorani, privatne međunarodne škole, bazeni, klinike, vrtići, tržni centri – bukvalno sve što im je potrebno za život. Ljudi koji tu žive ne moraju da napuštaju kraj jer imaju sve što im je potrebno za život.

Pomenuta palata koju će Ronaldo vjerovatno kupiti ima osam spavaćih soba, olimpijski bazen, a u predvorju se nalazi čak i vodopad.

Podsjetimo, njegova supruga Georgina nedavno je bila na meti ismijavanja nakon što je Ronaldu kupila skupocjeni poklon za rođendan.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti