Ono o čemu se dugo šuškalo sada je potvrđeno: Jelena Perčin i Momčilo Otašević se razvode

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @gloria.hr

 

Mjesecima se nagađalo o problemima u braku hrvatske glumice Jelene Perčin i njenog devet godina mlađeg supruga, crnogorskog glumca i zvijezde serije „Kumovi“ Momčila Otaševića. Sve do sada bila je riječ samo o šuškanjima, no sada je Jelena Perčin priznala da je to istina.

Perčin (41) ovo je drugi brak, nakon onog s poduzetnikom Kristijanom Babićem s kojim je dobila 13-godišnju kćerku Lotu, a za Momčila, s kojim je dobila kćerku Mašu (4) i sina Jakšu (2) se udala 2018. godine.

– Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece’, izjavila je za hrvatske medije Jelena Perčin i dodala kako jedino čega  je, nakon svega strah je bolest, sve ostalo, priznala je, može se preživjeti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Lijepa Dubrovkinja i njen crnogorski kolega upoznali su se i zaljubili na snimanju serije „Zora dubrovačka“, a vjenčali su se u svibnju 2018. u tajnosti – u krugu porodice i bliskih prijatelja u bokokotarskom zaljevu u Crnoj Gori.

Crnogorski glumac u jednom intervjuu je otkrio da je svojoj izabranici pripremio neka romantična iznenađenja na vjenčanju. Među ostalim, dogovorio je da joj na klaviru sviraju njene omiljene pjesme, dok su na sceni bile posute latice ruža. Potom su otišli na piće u lokal gdje su se upoznali i proveli najljepše trenutke, a nakon toga se jedrenjakom uputili na drugu lokaciju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti