Kako su prije vještačkih zuba izgledale Jahovićka, Karleuša, Prijovićka

Piše: S.P.

Kada se vratimo u prošlost i pronađemo fotografije poznatih ličnosti prije estetskih zahvata, mnoge čak ne bismo ni prepoznali. S obzirom na to da su svaki dan izloženi komentarima javnosti, mnogi poznati često pate od brojnih kompleksa, pa na sebi urade čak i ono što je mnogima bilo lijepo.

U nastavku pogledajte kako su neki od poznatih izgledali prije nego su uradili vještačke zube.

Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović duže vrijeme već u centru je javnosti a ono što je naročito zanimljivo jeste kako je izgledala prije 5 godina kada se tek pojavila na audiciji ‘Zvezda Granda’. Njena izdanja u posljednje vrijeme su vjerovatno pjevačicino najprovokativnije ikada, a komentari su uglavnom su pozitivni.

Milica Todorović

Milica Todorović jedna je od najpopularnijih pjevačica na regionalnoj estradi. Svaki njen korak se prati, međutim rijetko ko zna da je prije 10 godina eksperimentisala i snimila svoju prvu rep pjesmu koja nije postigla uspjeh.

Emina Jahović

Emina Jahović poznata je kao dama koja dosta vodi računa o svom izgledu. Uprkos tome što je Emina majka dvoje djece, pjevačica pronađe vrijeme za sebe i redovne vježbe. Međutim, Emina je u posljednje vrijeme bila na rigoroznoj dijeti, te je proredila treninge. Ipak, na početku karijere izgledala je dosta drugačije nego danas.

Voja Nedeljković

Poznati srbijanski voditelj koji vodi emisiju Zvezda Granda prije nego li je uradio vještačke zube, imao je razdvojene prednje zube i to mu se očigledno nije sviđalo.

Jelena Karleuša

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda regiona na samom početku karijere izgledala je mnogo drugačije nego sada, a promijenila je mnogo stilova. Ipak, danas samu sebe naziva “divom”, a evo kako je izgledala prije vještačkih zuba.

Rada Manojlović

Srbijanska pjevačica i bivča takmičarka Zvezde Granda. Pjevačica Rada Manojlović jedna je od najatraktivnijih pjevačica na sceni, svoje tijelo rado pokazuje.

Milan Stanković

Jedan od najpopularnijih pevača današnjice Milan Stanković na početku karijere izgledao je potpuno drugačije! Milan se prije 10 godina takmičio u ‘Zvezdama Granda’. Ono što je interesanto jeste kako je kao tinejdžer izgledao i oblačio s u odnosu na danas.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti