Novak iskreno o odnosu sa Jelenom: S njom se najviše svađam, ali najslađe je kada se mirimo

Piše: E.M.

Instagram @jelenadjokovicndf

Slavni teniser Novak Đoković osim što niže sportske uspjehe, ide mu i na privatnom planu. U sretnom je braku sa Jelenom Đoković od 2014. godine, sa kojom ima dvoje djece, Stefana i Taru. U intervjuu za Hello magazin iskreno je govorio o odnosu sa suprugom, koja ga, kako kaže,  u teškim trenucima najbolje razumije.

– Ona mi je najveća podrška! Sposobna je, ambiciozna i jaka. Ali sa njom se najviše i svađam. Ne naređujem joj, jer da to volim da radim, bio bih u vojsci. Samo se raspravljamo, ali najslađe je kada se mirimo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Đoković kaže kako mu je najveća motivacija da se vrati na svjetski vrh bila slika koju je imao u glavi, a to je da ga sin Stefan i kćerka Tara gledaju dok  ponosno diže trofej.

– Najemotivniji trenutak u karijeri i životu desio se na Wimbledonu 2018. Stefan je imao manje od pet godina, a djeci ispod pet godina ne dozvoljavaju da uživo gledaju meč, pa su ga doveli tek na kraju… Gledao me je sa trofejom! Aplaudirao je, a zatim vidio sebe na ekranu, pa rekao: “Eno Stefana!” Nikad se nisam osjećao ispunjenije – priznao je slavni teniser.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti