Bilo kada, bilo gdje: Ova 4 znaka su uvijek spremna za akciju pod plahtama

Piše: Azra

Astrološki, postoje neki koji uživaju u seksu, u njegovim brojnim oblicima više od drugih, a oni su spremni za akciju bilo kad i bilo gdje. Koji su to horoskopski znakovi koji se nikada ne mogu zasititi seksa?

Vodolija

 Kada Vodolija vlada nebom, imamo hrpu slobodoumnih individua koje su vječno napaljene i spremne za akciju, bilo kad i bilo gdje. Kad je mjesec u sedmoj kući, vrijeme je za seks!

Bik

Ovaj znak je zvijer kad je u pitanju seks. Ako Biku, muškom ili ženskom, padne na pamet da je raspoložen za seks, prepustit će se toj fantaziji istog trenutka. Ovi ljudi su spremni za akciju u bilo koje doba dana, na bilo kojem mjestu, pa ako namjeravaš zavesti Bika, budi spremna za najbolji seks svog života.

Foto: Shutterstock

Vaga

Uvijek pristojna i draga Vaga možda te je uvjerila da je mirna i pribrana, ali što se tiče seksa, ovaj znak je uvijek spreman voljan i sposoban za strasti u spavaćoj sobi i izvan nje. Zašto stati sa spavaćom sobom ako je zadnje sjedište automobila slobodno ili je u blizini skrivena uličica? Vage su spremne za seks danju, noću i u bilo koje vrijeme između!

Jarac

Ovaj znak dolazi s vrlo znatiželjnim ljudima. S jedne strane, zamišljaš Jarca kao vrlo izbirljivog i možda čak i pomalo snobovskog što se tiče seksa i seksualnih partnera. No, upravo ovdje ovaj znak dolazi do izražaja: Jarac voli baciti sve stereotipe u vjetar kad je u pitanju seks. Prijatelji s povlasticama”trebali bi imati natpis Jarac je bio ovdje”.

Izvor: Zena.rtl.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti