Beckhamovog sina ismijavaju zbog novog recepta: Ovo je srčani udar na tanjiru

Piše: Azra

Foto: @brooklynpeltzbeckham

Brooklyn Beckham objavio je novi video na Instagramu i ponovo se našao na udaru kritike svojih pratilaca zbog načina na koji je pripremio takozvano nedjeljno pečenje.

Sin slavnog nogometaša Davida Beckhama, koji se inače bavi kuhanjem, nekoliko sedmica nije objavljivao recepte, a sada je izazvao dosta negativnih reakcija pripremom pečenog mesa. Jelo je pripremao zajedno sa chefom Kevinom Leejem, a predstavili su pečenje kao jelo za Michelinovu zvjezdicu.

– Nedjeljno pečenje, ali napravit ćemo je za Michelinovu zvjezdicu, najavili su tako svoje jelo na početku videa, ali ubrzo se pojavio prvi detalj koji je njegovim pratiocima zapeo za oko, a to je količina maslaca i ulja koju su upotrijebili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

“Ovo je video u kojem uče kako kuhati maslac”, “To je srčani udar na tanjuru”, “Suludo puno maslaca za pripremu mesa”, “Sve pluta u masnoći i odavde se vidi da je presoljeno”, “Želi li neko pečenog mesa uz jelo od maslaca”, “Stavio je sav maslac na svijetu u ovo jelo”, samo su neki od komentara vezanih za maslac.

A nekima se ipak nikako nije svidjelo kako je meso bilo pečeno.

“Dobar veterinar bi mogao ovaj komad mesa vratiti u život”, “Meso je sirovo”, “Mogu slobodno zagristi živu kravu”, “Želim vidjeti njegovu ženu kako jede ovo jelo”, komentirali su njegovi pratioci.

Brooklyn i Lee pripremali su i priloge, krompir, povrće i umak, a u sve su stavili znatnu količinu ulja i maslaca, pa čak i u umak s mrkvom, kao i pogačice.

Podsjetimo još kako su Beckhama pratioci nedavno kritizirali i zbog recepta za džin i tonik. Tada je demonstrirao kako se izrađuje popularno piće, a također se nije baš proslavio.

Pročitajte još